Graviditet och amning

Att amma en bebis är något helt fantastiskt samtidigt som det också kan vara smärtsamt. Men för att kunna komma till stadiet då du kan amma en bebis behöver du först bli gravid och genomgå en graviditet. Det är inte alla som lyckas bli gravida på naturlig väg. Som tur är finns det bra hjälp att få. Gå in på nordicivf.se som erbjuder IVF-behandlingar och fertilitetsutredning om du vill ha bra hjälp. Det är många som lyckas bli gravida genom en IVF-behandling.

Bli gravid genom IVF

Du kan öka dina chanser att bli gravid genom att först genomgå en fertilitetsutredning för att förhoppningsvis kunna fastställa en orsak till varför du inte kan bli gravid och sedan lägga upp en plan för hur ni ska gå vidare. Det är viktigt att börja med att göra en utredning för att du ska kunna få bäst hjälp. Efter en utredning kommer du och din partner tillsammans med en läkare gå igenom olika typer av behandlingar och ni har chans att ställa alla möjliga frågor. Att vara ofrivilligt barnlös är inte enkelt. Därför kan du få samtalsstöd om du önskar under tiden som du genomgår en utredning och behandling. Du kan få mer information om allt på nordicivf.se.

Amma en bebis efter en graviditet

Efter en graviditet och förlossning är det dags för amning. En del kan inte amma och för en del går det hur bra som helst. Det viktiga är att du utgår från dig själv och vad som är bäst för dig. Tänk på att det inte är något fel på dig för att amningen inte fungerar eller om du skulle producera för lite mjölk, alla är olika. Det finns bra hjälp att få med amning om du behöver det.